Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Visita Raul Campos

02.07.2014 15:00

Avui al campus de futbol sala ens ha visitat en Raul Campos, jugador del Pozo de Murcia i internacional amb la Sel·lecció Espanyola.

El grup dels més petits ha sigut el primer en el que ha participat el jugador. En Raúl a més de participar en les dinàmiques ha anat aconsellant als jugadors a través de la seva experiència. Han fet dinàmiques d'oposició amb comodins. També han treballat les possessions i per acabar, han fet un partit amb i sense porter.

Després d'entrenar arriba l'hora d'esmorzar i fer el mico ;-)

Després, el jugador ha participat en les dinàmiques de l'equip mitjà. On han fet rondos, el joc dels 10 pases. També han treballat la possessió de la pilota i per acabar han fet un partidet i una ronda de penalts.

Per últim, el jugador del Pozo ha participat amb el grup dels grans. On ha sigut un més en les dinàmiques i partit final que han jugat entre ells.

Una vegada han acabat l'entrenament, han fet un sorteig per a regalar les botes de Raúl. 

Després del sorteig s'han agrupat els tres equips i han fet una ronda de preguntes al jugador i després aquest, ens ha explicat la seva trajectòria en el món professional del futbol sala.

Per acabar el dia, el jugador ha firmat targetes, pòsters, samarretes i bàmbes de tots els participants i s'ha fet una foto amb cadascun d'ells.