Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

26.07.2013 22:20

Hem començat el dia a tope, ni despertar-nos ni jocs per treure la son. Avui els nens han vingut amb moltes ganes de fer coses i això que estem a divendres!!

 

Tant bon punt han arribat s'han posat a jugar a policies, a fer pastissos de sorra, jugar a pilota, passar llista ells mateixos, etc.

Després hem fet una activitat molt especial, hem anat a la ràdio! Hem fet una visita a la ràdio guiats per la Montse. Ella ens ha parlat de la història de la ràdio de Capellades i una mica en general.  També ens ha ensenyat com era la sala d'entrevistes o de micròfons i la sala de control. Ens ha ensenyat com funcionaven i hem gravat un petit programa de ràdio.

El programa ha consistit en un parell de cançons que el grup dels petits han cantat a "capella" i un petit informatiu de tot el que hem aprés aquesta setmana sobre les olimpíades.

La visita a sigut molt entretinguda i divertida, els nens tenien ganes de participar tota l'estona però al final hem tingut que marxar cap a la cargola perquè el programa de ràdio havia de continuar.

Ens hem acomiadat dels nostres companys mentre esperàvem als pares  que ens venien a buscar.

 

Moltes gràcies a tots i totes per fer possible aquesta meravellosa setmana. Us esperem a la pròxima!!