Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

26.07.2013 22:16

Ja ha arribat l'últim dia d'aquesta setmana i també d'aquests grups que han participat en el campus de futbol.

 

Avui el grup dels grans a començat amb la teoria del contraatac i després han fet un exercici bastant complet i complex sobre tot el que havien aprés prèviament. Mireu la foto de grup!

Els petits han fet un circuit acabant a porteria on incloïa  tots els conceptes apressos durant aquesta setmana. Després com cada dia han anat a la piscina per carregar les piles per al que venia després. També ens hem fet una foto de grup!

El grans hem esmorzat i al acabar hem fet un partit entre nosaltres. Molt emocionant i diferent als que havíem fet  fins ara, els resultats de l'estructura d'aquesta setmana a sigut molt favorable al nivell dels nostres jugadors i jugadores, tot hi això recordem que sense voluntat no hi ha millora i això és el que necessiten alguns jugadors.

Per acabar hem anat la piscina per acomiadar la setmana i els companys d'equip. Esprem que us ho haguem passat tant bé com nosaltres ensenyat i ens agradaria trobar-vos a la següent setmana per poder millorar encara més.  Moltes gràcies per la vostre confiança!