Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

12.07.2013 22:56

L'últim dia del campus d'aquesta setmana i per aquesta raó ha sigut una mica diferent i especial.

 

Ahir us vam comentar que els nens programarien l'activitat d'avui. Vam preparar-li una tanda de preguntes per al Pau Torres Riba que avui ens ha visitat!

 

En Pau Torres és un jugador capelladí que ha trobat un lloc en el futbol professional de segona B. Ha tingut un llarg recorregut començant al F.C. Capellades, després va tenir una llarga estància al F.C. Barcelona fins que al final va marxar al Ceuta per finalment acabar al Lleida i fer una molt bona temporada arribant a play-offs!!

 

Els primers en fer la tanda de preguntes ha sigut els grup dels petits, els quals han rebut al Pau molt efusivament!

Li hem preguntat moltes de les nostres inquietuds sobre el futbol professional. Després ens ha firmat autògrafs a tots i cada un de nosaltres, a la samarreta, els pantalons, a les botes i curiosament molts pocs volien l’autògraf en paper.

Després els petits ja hem anat cap a la piscina!

 

Mentre els petits feien les preguntes els grans feien un partidet a la pista del costat mentre esperàvem als mitjans per començar la nostre xerrada amb en Pau.

 

Quan han arribat ens hem dirigit amb en Pau i hem començat la nostre tanda de preguntes. Aquestes eren una mica més treballades que les dels petits, preguntaven per jugadors i la importància de les seves posicions, per alguns números estadístics (nombre de targetes, penals, etc.)

Un cop ha acabat la ronda d’autògrafs hem fet una competició de penals per sortejar una pilota firmada per ell.

Aquí s'ha acabat el divendres i la especial xerrada amb el Pau, bon cap de setmana a tots i totes!!!