Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

05.07.2013 16:51

La setmana ja s'ha acabat!

És divendres i com que no hi ha piscina i representa el final del casal per alguns nens i nenes hem fet una activitat especial!!

Primer hem esmorzat al Marquès i després ens hem preparat per a la nostre activitat especial. Ens hem posat la nostre equipació espacial per anar tots iguals i ens hem penjat les lupes que hem construït aquesta setmana.

Ens hem dirigit cap al Capelló fins arribar a l'Abric Romaní, durant el trajecte algunes nenes del grup de grans ens han ajudat a controlar els peques, que últimament no ens fan cas a la primera i ho hem de repetir molts cops.

A l'Abric ens esperava el Gerard, el nostre guia particular, per fer-nos una visita i explicar-nos les activitats que s'hi duen a terme allà.

Ens ha ensenyat com era el Capelló i Capellades fa 50.000 anys, estava tot cobert d'aigua! D'aquí a que el Capelló tingui aquesta forma. També ens ha explicat com vivien els Neandertals, la especie que vivia a la nostre vila fa molt de temps, i quins materials feien servir per crear els seus objectes (sílex, ossos, etc.)

Després hem mirat un vídeo molt interessant sobre el jaciment arqueològic i per acabar hem fet tir amb arc i amb llança. No us penseu que és fàcil eh! Nosaltres ho hem intentant i realment se n'ha de saber molt per poder caçar amb arc i llança!!

Hem tornat cap al Marquès un cop finalitzada la visita i allà com que alguns teníem gana ens hem menjat les síndries que vam comprar, estaven boníssimes!!

Els monitors volem recordar que l'hora de recollida dels nens i nenes és a les 14:00, que tothom intenti cenyir-se a l'horari dins de lo possible així nosaltres no ens veurem tant afectats a les activitats de la última hora. Moltes gràcies!!

Que tots i totes passeu un bon cap de setmana i per als que ens deixeu molt bon estiu guapos i guapes!