Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

28.06.2013 16:40
Com avui és divendres i és l'últim dia la sessió d'avui ha sigut conjunta, d'aquesta manera hem pogut fet exercicis a pista completa.
 
Hem començat fent un circuit gran a tota pista, després hem practicat els canvis de mà amb la pilota però de forma estàtica. En el moment que hem acabat de practicar els canvis hem fet una dinàmica de bot, en la qual només podien botar per sobre de les línies de la pista.
 
 
 
Hem esmorzat i després d'esmorzar, per descansar i agafar forces, s'ha muntat una competició de tir lliure i una des de la línia de tres punts, emocionant!!
 
Aprofitant que era l'últim dia i que els monitors han de valorar una mica si els jugadors han assolit els coneixements ensenyats durant la setmana hem fet una competició de 5 vs 5, és a dir, un partit normal i corrent, una competició de 3 vs 3 i per acabar hem repassat la posició i les posicions en defensa.
 
Ha sigut una setmana molt intensa i divertida així que us esperem de cara a les pròximes setmanes i al campus intern per si algú encara si vol apuntar.
 
BON CAP DE SETMANA A TOTS I TOTES!!