Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

05.08.2013 18:31

Avui ha arribat el final de una etapa que vam començar el 25 de juny i hem arribat fins aquí passant per un munt d’experiències.

 

Tot hi la tardança, aquest serà el nostre últim informe diari:

 

Avui els nens han començat cadascun als seu espai corresponents, per realitzar durant dues hores les activitats normals d'un dia qualsevol.

 

El campus de hoquei ha estat practicant amb un partit amb dos porters i tots els jugadors reglamentaris en pista. Ha sigut molt divertit i malgrat la diferencia d'edat que hi pot haver-hi, el nois s'esforcen més per ajudar als que són més petits.

En acabar han fet una ronda de xuts directes, molt emocionant i competitiva. Hi han hagut algun de foto!!

El campus de futbol a acabat els seus dies amb la mateixa dinàmica que portaven realitzant durant les setmanes prèvies. Partit exigent per a que els entrenadors pugin valorar les seves sessions de entrament. Després hem fet uns xuts mentre esperàvem als companys de hoquei per celebrar la festa de l'aigua.

Els hi ha encantat poder gaudir tant de l'aigua en un espai tant gran com es el camp de futbol. Hem fet servir els aspersors, cubells, pistoles i tot els que se’ns ha ocorregut portar.

Per altre banda els nens de casal van fer activitats al sorral i també ens vam fer algunes fotos. Vam estar jugant amb la caseta on cada matí ens hi imaginat milers d’històries i contes. També vam fer carreres amb les cotxes com si fóssim pilots professionals.

Després d'esmorzar hem celebrat una festa de l'aigua a petit format, ja que els nostres companys la celebraven al camp de futbol. Ens ho hem passat molt bé!!