Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres

28.06.2013 16:02
Últim dia de la 1ª setmana de casal!!
 
Abans d'anar a la piscina hem fet jocs per a despertar-nos i activar-nos. Les energies avui no les portaven del tot carregades, però és divendres i és normal. Hem jugat a "fet i amagar", hem jugat al "fred i calent" tot amagant un objecte. 
 
Un cop canviats hem anat cap a la piscina. Avui l'aigua no estava tant freda com els altres dies i ens hem pogut banyar durant molta estona. Després d'estirar-nos al sol i posar-nos la roba de recanvi ens hem dirigit cap al pati de la lliga a esmorzar i jugar/descansar.
Un cop hem tornat al centre de control, al pati del Marqués, hem dividit les feines que quedaven per fer al nostre coet i el nostre viatge espacial!! Els petits ens hem dedicat a decorar el "morro" del coet per a que la Jovina ens reconegui com a bons i no dolents.
 
 
Els grans hem fet una llista amb tot el material que necessitaríem per al viatge i per al coet, la llista és la següent:
 
- Comandaments
- Portes
- Cadires
- Cinturons
- Motor
- Gasolina
- Finestres
- Un lloc per enlairar-nos/aterrar
- Rampa per a pujar i baixar del coet
- Antena per localitzar-nos
- Pilot i copilot
- Cuina
- Lavabo
- Aigua que "floti"
- Pistoles d'aigua
- Rellotge
- Menjar d'astronauta
- Eines per arreglar el coet
- Llibre i contes
- Llanterna
 
 
Hem portat totes les peces a un mecànic especial per a que ens acabi de muntar el coet, el dilluns ja podrem començar el nostre viatge!!!
 
BON CAP DE SETMANA A TOTS I TOTES!!!