Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres i Dilluns

08.07.2013 20:22

Divendres

 

El divendres vam practicar la tècnica de bot amb les grans. Més enllà del canvi de mà per davant hi han moltes variants, per radera l'esquena, per sota les cames, creuant el peu contrari per deixar enrere el defensor, etc. També cal destacar el revers un recurs molt útil.

Ens vam dedicar a profunditzar el canvi de ma creuant el peu contrari i el revers, al inici ha costat una mica d'entendre, sobretot el moviment de peus. Seguir practicant i al final sortirà!

 

Els petits van adaptar el seu entreno, intercalant circuits de conducció i tir a cistella. Els hi vam ensenyar les tècniques abans esmentades i el hi vam donar via lliure, mitjançant els circuits, per a que ho provessin.
El tir a cistella s'ha de practicar diàriament amb els petits. És la base del bàsquet i costa molt aprendre la tècnica de tir en aquestes edats. El mateix passa amb les entrades a cistella, s'ha de coordinar els peus d'entrada i el tir a cistella i els pobres és fan uns embolics importants!

Dilluns

 

Després d'un cap de setmana intens organitzant el torneig 48h de la Torre de Claramunt, reenganxem el campus de bàsquet amb la tercera setmana!

 

El grup a reduït la seva plantilla però la bona noticia és que el grup dels petits ha quedat quasi intacte, això ens ajuda ha poder progressar més ràpidament.

Els grans hem dedicat l'estona d'abans d'anar a la piscina per fer exercicis de tir, un llampec, trenes amb variants de 1x2 i 2x1 al tornar, situació de 1x1 i 2x2 amb bloc directe i continuació ràpida.

Els petits és pot dir que avui hem aprés a fer els passos d'entrada correctament, i aparti d'aquest moment hem obert un nou capítol. Ara ja podem començar a practicar sense problemes exercicis de parar i tirar a un i dos temps.

Hem esmorzat tranquil·lament, recuperant les energies, per tot seguit poder començar a fer una mica de 5x5 abans d'anar a la piscina i tancar el dia ben fresquets i relaxats!