Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres 18

18.07.2014 14:17

Donem per finalitzada una altra setmana de casal d'estiu amb dues visites molt esperades! Avui els nens i nenes del casal d'estiu de la Torre de Claramunt  han vingut a Capellades i han portat les màscares de dimonis que han fet al llarg d'aquesta setmana.

La primera visita ha sigut dels falcons de Capellades. Primer de tot, ens han ensenyat la roba que utilitzen i ens han fet varies representacions de figures. Després, tots aquells que han volgut s'han posat la cinta lila i han fet de falcons enfilant-se ben amunt. Un cop han acabat, han fet una figura final i ens hem fet una foto amb ells!

Seguidament ens hem posat les màscares de dimonis que hem fet al llarg de la setmana i han arribat els dimonis de Capellades! Nomès arribar, han encès les forques i han fet una representació de la seva feina durant les festes majors. Tot i que al principi alguns ens hem espantat després hem vist que no passava res i que des de lluny era molt maco! Tots nosaltres els hem mirat des de les grades amb les nostres màscares posades com uns veritables dimonis. Per acabar, els dimonis s'han fet un famós selfie amb nosaltres i hem fet varis jocs i dinàmiques els dos casals junts fins l'hora de marxar.