Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres 18

18.07.2014 13:47

Acabem la setmana al campus de futbol de Jou Esport!

Avui divendres els més petits han començat l'escalfament amb el joc de l'aranya i fent un circuit amb diferents exercicis. Després han anat a la piscina i a esmorzar al parc de la bassa. I finalitzar el matí han acabar la final de la"champions". Tot i ser els més petits, hi ha una notable millora encara que segons els monitors és més fàcil treballar de manera individual que col·lectiva.

 

Pel que fa al grup dels mitjans han començat el matí d'avui divendres amb el joc de "2 si, 3 no" i el joc dels caçadors i cèrvols. Han treballat el control i la visió perifèrica. Després d'anar a la piscina i esmorzar, han tornat al camp de futbol i han fet un partidet final.

Per últim, els més grans han començat amb uns rondos. Com a concepte tècnic han treballat les covertures i els recolzaments. També han practicat els xuts per tal de treballar la punteria i han fet un partit final. Tot i que han anat a la piscina, continuen castigats i ningú s'ha pogut banyar. Esperem que la setmana que ve el comportament millori i no hi hagi ningú castigat!