Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Divendres 1

01.08.2014 18:24

Avui divendres hem acabat el casa d'estiu amb un molt bon últim dia! Aquest matí hem arribat ben preparats i armats per a la guerra d'aigua:

Tots els campus ens hem reunit al camp de futbol i ens dividit en grups on hi havia infants barrejats dels diferents campus. A continuació, hem fet una gimcana amb diferents proves en equips com per exemple fer figures humanes, jocs amb globus, jocs amb cordes, el joc del borraxo i també activitats amb aigua. Un cop sonava el xiulet, els equips rotavem a la següent activitat fins que les hem realitzat totes.

Cada equip tenia una cartulina on els monitors de cada activitat valoraven i anotaven la puntuació que feien a cada lloc.

 

 

Un cop hem acabat de fer la gimcana hem anat a les grades a esmorzar i a carregar piles per a la guerra d'aigua. Tothom ha portat material per a deixar a la resta ben remullats. Un cop ha començat la guerra d'aigua ningú s'ha salvat de ser mullat! A més de pistoles d'aigua, cubells, tubs... hem encès els aspersors per acabar la guerra d'aigua ben mulladets!

Just quan hem acabat la guerra d'aigua ha començat a ploure i hem aprofitat per secar-nos a les grades del camp.

Un cop secs hem fet l'última fotografia de l'escola d'estiu, despedint amb molts somriures aquesta temporada d'estiu!

Tant monitors com nens hem gaudit entrenant i jugant junts al llarg d'aquestes setmanes. Esperem que l'any que vé el comencem tant bé com l'hem acabat, moltes gràcies a tots! Bon estiu a tothom!