Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres

10.07.2013 21:49

Ja som dimecres i cada cop queda menys per trobar a la Jovina!

Avui hem de remarcar que hi ha poca cosa per explicar, ja que l'equip de monitors a cregut convenient realitzar una xerrada seriosa amb els nens i nenes. No hem tingut cap incidència greu, el que ens preocupava era que els nens i nenes havien agafat una confiança en excés amb els seus monitors. Aquest fet ens provocava una falta d'atenció per part dels nens que al final acabaven per fer el que volien.

 

Simplement hem tornat a posar els rols inicials a sobre la taula. Nens i monitors, els nens fan cas als monitors perquè ells estan allà per a que s'ho passin bé i no hi hagin problemes.

Tot i això hem anat a la piscina i ens hem divertit amb els amics del campus de hoquei i de futbol. Després de la piscina hem anat a esmorzar a la bassa i a jugar una bona estona.

Hem tornat al Marquès per seguir amb el nostre estudi particular. Hem fet unes fitxes d'animals perquè ja sabeu que el Jou Hermes ens va demanar que estudiéssim i aprenguéssim quins animals hi han al nostre entorn. D'aquesta forma quan viatgem a Júpiter podrem estudiar la fauna d’allà i no tenir sorpreses!!

Fins demà a tots i totes!!