Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres

03.07.2013 15:23

Dimecres ha arribat i amb ell un monitor malalt!

 

Però no ús preocupeu que ha vingut un company a substituir-lo, i volem remarcar que la bona feina que portem feta durant aquestes setmanes avui s'ha vist reflectit a l'hora de fer cas al nou monitor. Totes les jugadores han estat igual d'atentes que si hi hagués el seu monitor de sempre i això és d'agrair per a nosaltres i per al company que fa la substitució!

Les grans hem començat practicant les entrades però no el fet de fer cistella sinó el intentar no fer passos, ni d'arrancada, ni a l'hora de parar amb peus junts o fer l'entrada. És important ressaltar aquest aspecte ja que la combinació de peus que tu puguis fer en un partit pot marcar la diferencia entre una cistella i un tap. Per fer-ho tot complert hem anat alternant algunes obligacions a la roda d'entrades, primer amb la mà dreta, després amb l'esquerra, sense bot, amb passe picat o al pit.

Els petits també han fet exercicis d'entrades però més simples, només alternaven primer la mà dreta i després l'esquerra. Han seguit fent un joc de robar la pilota on també tenien algunes prohibicions, només botar amb una o l'altre mà, etc.

 

Abans d'anar a esmorzar i com a premi per el bon comportament/resultats dels jugadors i jugadores en els exercicis anteriors hem fet uns caos i trotes. Sempre ens ho passem molt bé i riem molt!

Avui per canviar una mica hem anat a esmorzar a la Font Cuitora així sortim una mica del poliesportiu, que els dies sense piscina estar 4 hores seguides dins del poli és molt pesat i ells ens ho diuen i nosaltres també ho veiem. Ha sigut algo nou que encara no havíem fet però no hi ha hagut cap problema, hem esmorzat i la hem fet petar una estona mentre descansàvem, grans i petits junts!

Quan hem tornat al poli ens hem dedicat a fer un concurs de tir els petits i  un rellotge els grans, tot això abans de començar a fer 2x2 i alguns exercicis de contacte, superioritat numèrica a la defensa o al atac, intentar d'aquesta trobar la forma de parar aquest atac o superar la defensa. Exercicis situacionals.

 

Descanseu i fins demà!!