Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres

03.07.2013 15:19

I el dimecres ja és aquí!

Avui els jugadors i jugadores de futbol anaven a la piscina així que hem esmorzat a primera hora per no tindre problemes amb la digestió i aquestes cosetes. Alguns ens costa més estona esmorzar que d'altres però tothom s'acabat el seu entrepà!

Un cop hem acabat ens hem dividit en els grups que vam fer el dilluns, per categories, i hem practicat els tocs amb la pilota. Primer fèiem tocs individualment per començar agafar la pràctica i de rebot escalfar. A continuació ho hem fet amb parelles, per situar-ho una mica a la realitat d'un partit, ens la passàvem sense que toqués el terra per aixi aprendre a "baixar-la".

Els més petits feien jocs de l'estil l'stop o el pilla pilla per escalfar.

Quan hem acabat d'escalfar hem fet varis exercicis de tir, sobretot tir exterior i llunyà i faltes directes.

Han repassat la defensa, les entrades i les parets. La intenció és incidir en aquest recursos que a la llarga són els més utilitzats en futbol.

A partir d'aquest moment ja ens hem dividit per anar a la piscina, primer els grans i després els petits.

I a la última hora, com ja vam fer ahir, hem seguit amb la nostre "Champions League"! Els jugadors i jugadores es motiven molt arribat aquest punt i proven coses noves que els hi hem ensenyat i nosaltres, per altre banda,  aprofitem per corregir els error que tenen sobre el camp en situació de partit.

Que tothom agafi forces per demà!!