Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres

03.07.2013 15:11

Avui és dimecres i anirem a la piscina, per fi!

Tot al seu temps però. Primer hem rebut tots els nens i hem fet alguns jocs, és important que els despertem de bon matí perquè sinó van adormits tot el dia, fins hi tot jugant ben d'hora alguns no acaben de despertar-se fins després de la piscina!

Però avui sí! Avui ens tocava piscina  i ràpidament ens hem canviat, cada cop ho fan amb menys temps i més traça ja quasi que no fa falte que els ajudem. Un cop arribats a la piscina s'han dutxat i cap a l'aigua! Jo no els hem pogut treure fins que era hora de marxar. Realment en dies com avui anar a la piscina s'agraeix moltíssim, perquè amb la calor als petits se'ls hi acaben les piles molt ràpid però si és refresquen , no sabem com ho fan, les carreguen a tope!

Al sortir de la piscina hem anat a esmorzar a la bassa, n'hi havia algun que esmorzava mentre corria quina feinada per fer-lo seure! Ens hem pres l'esmorzar amb tranquil·litat a la ombra dels arbres i després hem jugat al pilla pilla i també hem observat els peixos que neden a la bassa.

Finalment hem tornat al Marquès per seguir construïnt el nostre coet. Avui ens tocaba fer el panel de control però el definitiu, com que ahir vam escollir els dissenys que fariem servir avui només ens ha calgut reproduir-ho en gran. Ja veureu quan tinguem el coet acabat, serà una passada, de cartró, però una passada!

No deixeu que els nens es cansin molt i fins demà!