Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres

31.07.2013 18:04

Com alguns ja sabreu el campus de hoquei alterna els horaris de la piscina per dies, uns dies hi va a segona hora i la resta a última.

 

Avui resulta que ens tocava anar-hi a segona, així que hem fet uns jocs sense patins a primera hora i després hem anat a la piscina.

A la piscina només hi érem nosaltres perquè casal no hi anava. Teníem tota la piscina per nosaltres sols així que ens ho hem passat molt bé.

Abans d'anar al poli hem esmorzat als parcs de la bassa, o sigui que ens hem relaxat a la piscina i hem agafat forces esmorzant a la bassa per tant ja estàvem preparats per començar un bon entreno!

Hem fet alguns exercicis per tal de millorar la nostre habilitat a l'hora de combinar el pati amb l'estic. Alguns d'aquest exercicis es basaven en alguns cons situats a mitja pista aleshores fèiem rondes de xuts alternant porters i porteria.

També hem fet un exercici més competitiu a forma de circuit i amb dos equips. La idea del exercici es saltejar una sèrie d'obstacles i el primer que arriba agafar la pilota ataca i l'altre defensa.

 

Això ha sigut tot a dia d'avui, demà més!