Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres

24.07.2013 23:18

El dimecres ja s'acaba però abans podeu llegir les activitats que han fet els nens i nens del casal.

 

Quina son de bon matí i com ens ajuden les monitores a espavilar-nos!! El pati del Marques encara no l'hem avorrit perque tenim una imaginació molt gran i podem jugar a qualsevol cosa.

 

Després de que ja estiguéssim ben desperts ens hem començat a canviar, fa goig veure com els nens que ens segueixen des de la primera setmana no ens demanen ajuda perque ja es canvien ells solets.

 

Xino xano cap a la piscina que avui feia molta calor, segur que vosaltres també ho heu notat buuhh. Pero un cop hem arribat tots els mals i queixes s'han curat de cop, com són aquests nens!

Ens hem mullat i remullat una i altre vegada fins que les monitores ens han dit que era hora de canviar-nos per marxar a esmorzar a la bassa. 

En això també en tenen molta pràctica, potser que tardin una mica més del compte a canviar-se o que es posin les bambes al peus incorrecte però la qüestió és que ho fan sols. A la bassa ens fem uns esmorzar que semblen una festa, uns per aquí, uns per allà, cridant i rient. S'ho passen molt bé durant l'estona que estem a fora.

Un cop s'acosta l'última hora anem tornant cap al Marqués seguim amb la nostre missió espacial i els pares ens venen a recollir.

 

Demà hi tornem amb moltes ganes, així que a dormir!!