Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres 9

09.07.2014 13:29

Iniciem un nou dia de rítmica ple d'activitats!

Avui al grup de les més petites hem començat el matí amb un escalfament. Hem après a fer els cargols grans i també hem practicat com millorar el pasos i els "saltets". Després d'anar a la piscina i esmorzar hem practicat la coreografia que representarem davant dels pares i mares aquest divendres!

Al grup mitjà avui hem treballat la flexibilitat de cames com a part tècnica. Hem començat amb un escalfament i després hem fet vàries dinàmiques individuals i en parelles per treballar la flexibilitat. Avui més d'una ha aconseguit fer l'espagat! Després d'esmorzar i anar a la piscina hem practicat el ball que representarem aquest divendres.

Per últim, al grup de les més grans avui hem treballat específica de rítmica centrant-nos en la flexibilitat de cames i d'esquena. Hem fet dinàmiques en parelles i de manera individual per treballar aquestes tècniques. Més tard, hem esmorzat i anat a la piscina. Per acabar el matí hem treballat la coreografia amb més dificultats que les anteriors, la qual representarem als pares i mares l'últim dia d'aquesta setmana.