Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres 30

30.07.2014 13:19

Comencem un nou dia molt especial al campus d'hoquei!

Avui dimecres ens han vingut a visitar els nostres companys i companyes del casal d'estiu. Primer de tot hem fet una presentació i una ronda de preguntes. Nosaltres, els hi hem explicat quin és el material que fem servir i com és, els tipus de pilotes que utilitzem, els patins, les proteccions que utilitzen els porters...Els nens i nenes del casal ens han fet preguntes sobre l'hoquei, com per exemple quin nombre de jugadors hi ha a cada equip.

Un cop els hi hem ensenyat la base de l'hoquei hem passat a l'acció. Primer de tot els hi hem fet una demostració de com patinem, frenem i fem servir els estics. Després, cada un de nosaltres ha acompanyat i ajudat a un dels infants del casal a xutar a porteria. Tot i que al principi ha costat una mica, hem aconseguit que marquin algun golet!

Un cop acabat aquest exercici aquells nens i nenes que han volgut s'han posat patins i han donat voltes per la pista. D'alguns amb ajuda dels monitors i monitores i d'altres que s'han espavilat solets. Després d'aquestes activitats hem anat a esmorzar plegats i a la piscina a remullar-nos.

Ha sigut un gran dia, a nosaltres ens ha agradat fer de monitors i ensenyar l'esport que practiquem dia a dia i als infants del cadal els hi ha encantat coneixe'l!