Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimecres 16

16.07.2014 13:06

Ja estem a meitat de setmana al campus de futbol!

Avui dimecres hem començat amb una xerrada per als tres grups, ja que els més grans han començat el matí amb mal peu. Els monitors han volgut que tots veiessin les conseqüències que comporta una mala actitud i un mal comportament al campus.

Després de la xerrada els més petits han començat a escalfar amb jocs tradicionals i seguidament una ronda de penalts. Després han anat a la piscina a remullar-se, on després d'una llaaarga estona per plegar, han anat a esmorzar al parc de la bassa. Al tornar al camp de futbol han fet una lligueta final.

Pel que fa al grup dels mitjans, després de la xerrada dels monitors han començat a jugar al pilla-pilla per equips. Després han practicat com a part tècnica els pases i la velocitat explosiva en diferents exercicis. Un cop han anat a la piscina i esmorzat han fet un partidet entre ells per acabar el matí.

Per últim, a l'equip dels més grans no ha sigut un bon dia. Com a conseqüència del seu mal comportament s'han quedat sense banyar-se a la piscina. Després de la xerrada, han hagut de córrer i després han fet un circuit amb pilota. Els monitors esperem que el dia d'avui hagi servit per millorar el comportament dins i fora del campus.