Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimarts

09.07.2013 22:16

I des de fa molt de temps el dimarts és dia de mercat a Capellades i nosaltres aprofitem per anar a comprar tot el material necessari per poder trobar a la Jovina!

Hem començat al dia fent uns quants jocs al Marquès, amb la sorra i els cotxes, a dintre amb les joguines i les nines, etc.

Després hem anat a fer el nostre passeig pel mercat. Ens hem fixat en totes les fruites, els embotits, la roba i també els mercaders d'excel·lent carisma!

Quan hem acabat de passejar pel mercat la panxa ja ens feia rum-rum i hem decidit anar a esmorzar a la Lliga que ens quedava més a prop. Oi tant que hi havia gana, ningú parlava mentre menjàvem. Hem jugat alguns jocs i també hem aprofitat per descansar.

De camí al Marquès hem comprat cireres que ens les hem menjat mentre pintàvem. Estaven boníssimes i els dibuixos han quedat xulissims!

Ja abans de marxar els petits hem dedicat l'estona a fer cançons i jocs mentre els grans feien unes fitxes dels animals del nostre entorn, els coneixeu vosaltres aquests animals?

Fins demà al matí nens i nenes!