Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimarts

09.07.2013 22:12

El dimarts ja s'acaba i aquí arriba l'informe diari!

Aquest matí hem tingut la incorporació de l'Ivan a l'equip tècnic per començar hem fet jocs amb els dos grups.

A l'hora d'escalfar fem les dinàmiques conjuntament així evitem que els nens es divideixin en grups, per exemple a l'hora d'esmorzar.

El grup dels grans tenien un entreno dedicat a millorar la mecànica de tir. En el moment que nosaltres veiem que no tenen problemes en tirar a cistella aleshores comencem a perfilar aquesta tècnica/estil de tir que te cada jugador. El més bàsic, per exemple, és tirar a cistella sense tocar el taulell per assegurar el tir. Els peus també són importants a l'hora de tirar i un cop ja dominen el tir frontal comencem a ensenyar el tir amb mitja volta interior i exterior, en carrera, suspensió, etc.

Per saber si els conceptes han quedat assolits, hem realitzat uns exercicis de 1x1. Utilitzem els exercicis de 1x1 perquè obliga al jugador a iniciar i acabar ell mateix la jugada, així observem i incitem els jugadors a posar-ho en pràctica. 

Els petits hem seguit amb lo nostre. Després d'escalfar amb els grans hem començat amb uns exercicis de tir per seguir amb un circuit i acabar amb una mica de partit.

Hem anat una bona estona a la piscina abans de començar els exercicis de joc en equip.

Fins demà nois i noies!!