Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimarts

25.06.2013 13:26

 

 

Aquest matí hem arrencat el Casal d'Estiu 2013. Ens hem retrobat tots un altre cop al Marqués de la Pobla que és el lloc on durem a terme el casal la majoria de dies.

 

Ens hem trobat amb algunes cares que ja coneixíem i moltes de noves així que el primer que hem fet ha sigut una dinàmica de presentació per coneixens tots una mica més.

També ens ha arribat una carta especial per als nens del casal, que diu el següent:

" Hola nois i noies!!

Encara no em coneixeu però el meu nom és Jou Hermes i sóc un viatger de l'espai que viatja pels planetes tot buscant a la meva germana petita Jovina Hermes.

L'altre dia mentre jugàvem per Júpiter van començar a ploure estrelles, ella se'n va anar corrents perquè li fan por i ja no la he tornat a veure. I ara estic ben sol i no puc tornar a casa fins que no la trobi perquè sinó els pares s'enfadaran amb mi! Ai pobre de mi…

Però tic un problema, la meva nau s'ha espatllat i no sé com continuar el meu viatge pels planetes i per això us envio aquest missatge, necessito urgentment la vostra ajuda; hauríeu d'anar planeta per planeta tot buscant la meva germaneta. M'ajudareu a buscar-la?

Si accepteu aquest repte us convertireu automàticament en astronautes però… el viatge no serà gens fàcil!!

I doncs, què? Voleu ajudar-me?

El primer que heu de fer és buscar com viatjareu per l'espai. Un cotxe? Un autobús? Un submarí? I que m'en dieu d'un… coet?!?! Ah!!! També necessitareu un passaport per poder visitar els planetes…

 

Benvinguts a bord d'aquest viatge tripulació!! "

 

Doncs ja ho veieu, tenim un gran repte per davant però ja hem començat a fer els dissenys del nostre coet i en breus podrem ajudar a Jou Hermes a trobar la seva germaneta que s'ha perdut.

PD: Demà anirem a un planeta amb molta aigüa així que esmorzeu bé a casa que i no us deixeu el banyador i la tovallola!!