Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dimarts 1

01.07.2014 13:41

Avui dimarts al campus de futbol s'ha treballat de valent.

Avui al campus de futbol hem treballat de valent!

Els més petits hem començat el matí jugant a l'aranya. Com a concep tècnic hem treballat la conducció de la pilota en diferents dinàmiques. Després d'esmorzar hem fet dos equips i hem fet una lligueta per tal d'anar familiaritzant-nos amb les normes del futbol.

Aquí tenim el guanyador del primer joc que hem fet aquest matí!

El grup dels mitjans hem començat el matí amb uns quants jocs per tal d'anar escalfant. Hem fet un circuit d'estacions on hem practicat la conducció de la pilota de diferents maneres i anavem rotant pels diferents circuits. Després d'esmorzar i agafar forces hem fet una lligueta entre nosaltres.

El grup dels més grans està dividit en dos equips.

En el primer han treballat com a part tècnica la possessió de la pilota i la definició, el xut a porteria. També han fet el joc de l'estrella per practicar els passos entre ells. Després d'esmorzar han fet una ronda de penalts i per acabar, han fet una lligueta amb l'altre grup de grans.

En el segon grup dels grans han començat el matí jugant al pilla-pilla amb la pilota, primer amb les mans i després amb els peus. També han fet el joc del pichi amb pilota. Com a part tècnica, han treballat la conducció de la pilota. I per acabar, han fet una lligueta amb l'altre grup de grans.