Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dilluns

08.07.2013 20:48

Comencem una altra setmana al casal amb moltes cares noves tant al grup dels mes petitons com al de mitjans i grans.

Però aquesta no es la única novetat... hem rebut un nou missatge del Jou Hermes!! Pels curiosos, aquí el tenim:

 

BON DIA TRIPULACIÓ!!

 

COM QUE FINS ARA HEU COMPLERT PERFECTAMENT LES FEINES QUE US HE DEMANAT, M'AGRADARIA CONTINUAR EL NOSTRE VIATGE PER TROBAR LA MEVA GERMANETA PETITA, RECORDEU COM ES DEIA?

 

EXACTE! JOVINA! I RECORDEU QUÈ LI VA PASSAR?

 

AQUESTA SETMANA LA NOSTRA RECERCA ENS CONDUEIX FINS AL PLANETA MÉS GROS DE TOT EL SISTEMA SOLAR: JÚPITER!!!! SEGONS M'HAN DIT A JÚPITER S'HI TROBEN UNS ANIMALS MOLT ESTRANYS PERÒ QUE TOTHOM QUI VIU AL PLANETA CONEIX PERFECTAMENT. I VOSALTRES, CONEIXEU ELS ANIMALS DEL VOSTRE PLANETA? I ELS ANIMALS DEL VOSTRE POBLE? LA VOSTRA PRIMERA FEINA PODRIA SER AQUESTA.

 

I TAMBÉ PODRÍEM PROVAR D'ENVIAR UN MISSATGE A LA JOVINA PER TELEVISIÓ O PER RADIO... HI HA CAP RADIO O TELEVISIÓ AL VOSTRE POBLE? SEGUR QUE SI ENVIEM UN MISSATGE PER LA TELE HO VEURÀ!! QUÈ CREIEU?

 

ÀNIMS ASTRONAUTES QUE SEGUR QUE QUEDA BEN POQUET PER TROBAR-LA

 

                                                                                              JOU HERMES

 

Doncs ja ho veieu, se'ns ha girat feina! No només hem de conèixer els animals del nostre entorn, sinó que, a mes, enviarem un missatge per radio i per tele!!!

Tanta informació de cop costa de pair aixi que, abans de posar-nos a treballar, la tripulació hem decidit anar a la piscina on, cada cop mes, els astronautes s'atreveixen a submergir-s'hi.

I així, ben fresquets i esmorzats, hem tornat cap a l'escola... tenim una feinada!!

Mentre que els grans i mitjans donaven uns últims retocs a la nostra nau aixi com al planetari, els petits s'han dedicat a comentar la sortida de divendres passat a l'Abric Romaní i inclús han començat a pintar estrelles per decorar el planetari que els grans ens estaven preparant.

 

Jovina ja queda poc per trobar-te!