Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dilluns

08.07.2013 20:30

Ja portem dues setmanes treballant en les activitats d'estiu però avui comença el campus de hoquei!!

Després de les bones sensacions que vam tenir amb el campus de hoquei de l'any passat ara toca viure'n de noves, tot hi així el nostres monitors el Joan i el Jordi Masoni continuen amb la seva feina iniciada el curs passat.

Al grup de jugadors hi hem trobat moltes cares conegudes del curs anteriors i d'altres campus.

Com que avui era el primer dia hem explicat l'organització dels campus i els horaris que seguiríem cada dia per assegurar-nos de que tots els nens ho saben. Hem ensenyat les instal·lacions als nens i hem deixat totes les bosses als vestuaris.

Tot seguit hem anat a la piscina, on ens hem trobat als nens i nenes de futbol i casal. Ha sigut molt divertit perquè hem vist a molt amics i amigues que hem conegut durant les altres setmanes.

Hem parat a esmorzar a la bassa i jugar entre nosaltres abans de tornar al poli. Quan hem arribat els nens s'han anat a canviar-se i posar-se els patins per anar a la pista.

Per escalfar hem fet alguns jocs tots junts, els monitors han aprofitat el moment per crear els dos grups. Un cop hem tingut es grups fets, ens hem dividit i hem començat amb els primers exercicis del dia i del campus!

El grup 2 han treballat el patinatge, es a dir, canvis de sentit, canvis de ritme i frenades. Finalment han acabat agafant l'estic.

Amb el grup 1 hem treballat la tècnica individual, més concretament, conducció de pilota de amb exercicis més distrets com pot ser jocs per començar i desprès amb un circuit acabant amb un xut a porteria.

 

Esperem que s'ho hagin passat bé.