Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dilluns

01.07.2013 16:07
I engeguem amb la segona setmana del casal!!
 
Aquest matí hi havia moltes cares de son, alguns perquè ahir van arribar de colònies i altres perquè no han parat en tot el cap de setmana. Tot i això ens ha costat ben poc activar-los.
 
Com que teníem piscina a la segona hora hem aprofitat per acomodar als nens nous, els hi hem ensenyat el lloc on durem a terme la majoria d'activitats, els hi hem presentat als altres nens i després hem jugat tots junts per agafar confiança entre nosaltres.
 
Després ja ens hem canviat per anar a la piscina, ens hem posat el banyador (aquells que no el portaven posat) i hem repartit crema per a tots. El nens i nenes ens han comentat que la piscina ja no està tant freda com la setmana passada, això s'ha notat perquè ha sigut la primera vegada que ens ha costat treure els nens de l'aigua!!
 
 
Un xic hem sortit de la piscina ens hem dirigit cap al parc que hi ha aprop de la Plç.Espanya, allà hem esmorzat, jugat, descansat encara que estan plens de vitalitat aquest nens! 
 
 
Com sempre hem dedicat la nostre última hora a muntar el coet espacial, ja comença a tenir forma i d'aquí poc ja us el podrem ensenyar. També hem fet el disseny de la taula de control del coet i els passaports espacials. Esperem que per a demà ja puguem fer el primer viatge per l'espai a buscar la Jovina, no us preocupeu que immortalitzarem aquest petit gran pas que faran els nostres nens per a la humanitat!