Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dilluns i Dimarts

02.07.2013 23:21
Dilluns:
 
Tenim nous jugadors al campus, 5 jugadors nous al grup del petits i 8 jugadores noves al grup dels grans, també ens han deixat alguns jugadors que esperem que s'ho hagin passat bé!
 
 
Hem començat jugant al Stop per coneix-ens millor, els jocs sempre ajuden a fer cohesió de grup. Ràpidament hem iniciat el que seria l'entrenament de bàsquet.
 
S'ha practicat el tir exterior, sense arribar a la línia de triples, exercicis de bot amb dues pilotes i tirs lliures. Com podeu observar el nivell comença a pujar i això és molt positiu perquè vol dir que ells també augmenten el nivell.
 
 
Per acabar hem repassat els passes, al pit i picat, dos recursos indispensables per a qualsevol jugador de bàsquet. Aleshores també hem practicat els entrades amb passe al mig i ja els últims 20 minuts s'ha disputat un partidet.
 
Dimarts:
 
Seguim entrenant el bot, aquest cop practiquem les dues mans, els hem obligat a que condueixin la pilota amb la ma dolenta per a que s'acostumin a fer-la servir. Hem utilitzat l'exercici de botar per sobre de les línies però hi hem afegit indicacions per a que ho posessin tot en pràctica, per exemple, en un moment donat els jugadors es podien treure la pilota entre ells així que s'havia d'anar alerta i cobrir la pilota també.
 
 
Després d'esmorzar ens hem dedicat al tir, hem fet concurs de tir amb dos equips, caos, trotes. Avui ha sigut el dia de la xerrada tècnica sobre la normativa del basquet durant els partits i després ho hem posat en practica en un partit més llarg que el del dilluns!