Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dilluns 21

21.07.2014 13:17

Comencem una nova setmana plena de futbol!

Avui dilluns hem començat el matí fent una presentació dels nous companys i dels monitors que tocaven a cada grup. El grup dels més petits ha començat l'entrenament jugant al joc dels taurons amb pilotes per tal de començar a escalfar. Després d'esmorzar han fet un circuit on han treballat la conducció de la pilota. Després han anat a la piscina (a partir d'avui dilluns aniràn de 12 a 13h ja que així aprofitem molt més l'entrenament) i per acabar han fet un partidet final.

 

El grup dels mitjans han començat l'entrenament amb un rondo. Han treballat jugades d'1 contra 1 amb finalització a porteria. Un cop esmorzats, han practicat situacions de joc real amb correccions tècniques per part dels entrenadors. Per acabar, han anat a remullar-se a la piscina i al tornar han fet un partit final.

 

Per últim, els més grans han començat escalfant amb el joc de la cadena. Seguidament han fet uns rondos i com a part tècnica avui s'han centrat en treballar la possessió. Després d'esmorzar, han fet exercicis i dinàmiques de possessió amb variants. Per acabar el matí, han fet un partit i han anat a la piscina.