Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dilluns 14

14.07.2014 13:50

Comencem una nova setmana amb moltes ganes i moltíssimes activitats al campus de futbol!

Avui dilluns el grup de futbol dels més petits hem començat escalfant amb dos jocs, com el de pendren's les cues. Més tard, hem fet un exercici per practicar les passades i un altre per practicar els xuts. Després hem anat a la piscina i hem esmorzat al parc de la bassa. Per acabar el matí, hem tornat al camp de futbol i hem jugat un partidet.

Alguns es prenen mooolt seriosament l'hora del descans...

Al grup dels mitjans, hem iniciat el matí d'avui dilluns amb el joc del stop. Com a part tècnica, hem fet un circuit per treballar el pase i el control orientat. Més tard, també hem treballat el xut i la presa de desició. Després d'anar a la piscina i esmorzar, hem tornat al camp i hem fet grups per fer un 2 contra 1. Per acabar, hem fet un partidet.

Per últim, el grup dels més grans hem començat el matí fent uns rondos en tres equips on anavem rotant. Hem treballat la possessió com a part tècnica i en diferents dinàmiques. Després, un cop esmorzats i remullats a la piscina hem tornat al camp de futbol. Per acabar, hem fet la primera fase de la lligueta que farem al llarg de la setmana.