Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dijous

04.07.2013 16:23
Aquest matí hem començat a fer feina per al nostre coet, els grans ja hem vingut motivats de casa i hem acabat el controls del coet abans d'anar a la piscina.
El petits fèiem jocs a la classe del costat i ens canviàvem per anar a la piscina, que ens costa una mica més que als grans però ja hi tenim molta traça!!
 
 
La piscina s'ha agraït molt ja que el sol picava molt avui i un bany refrescant és lo millor. Els monitors també ens hem banyat amb ells, de tant en tant ens fan molta enveja i ens convertim en nens!
 
Un cop ens hem assecat i canviat la roba hem anat a esmorzar al pati de la Lliga. Ens hem repartit tots per l'ombra, ningú volia estar al sol!!
Hem esmorzat amb calma, recuperant forces, després hem jugat una estona entre nosaltres i tot seguit hem tornat cap al Marquès.
 
Avui hem fet un canvi d'aula, els petits hem anat a l'aula dels grans i el grans a la dels petits, per el simple fet que ahir els petits van fer les lupes que necessitem per demà i els grans encara no ho havien fet.  Així doncs mentre els grans estaven fent les lupes, els petits hem fet un vol de reconeixement amb el nostre coet!! Ja casi l'hem acabat del tot, ens falten algunes cosetes que els peques trobaven a faltar, ho hem apuntat tot i demà entre tots ho farem tot.
 
 
Recordeu que demà els nens del casal no van a la piscina perquè farem una sortida especial a un lloc a milers d'anys d'antiguitat, us imagineu ara per a que necessitem les lupes?
 
Bona tarda a tots i totes, fins demà!!