Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dijous

25.07.2013 23:00

El dijous a començat amb la xerrada de cada dia, explicant el concepte de l'home lliure mitjançant una possessió. Això amb el grup dels grans que després ho ha posat en pràctica amb un exercici pràctic d'uns 45 minuts. Hem allargat la durada dels exercicis a causa de la seva complexitat, ja que no és fins passats 15 minuts quan els jugadors se senten còmodes amb el que estan fent.

 

Per altra banda el petits han estat fent un exercici de punteria amb un cons. Hi ha dubtes de qui ha guanyat així que hem decidit que no hi ha guanyador, millor dit hem guanyat tots un viatge a la piscina per refrescar-nos de la calor que feia aquest matí al camp.

Un cop els petits han marxat a la piscina, els grans han esmorzat i han recuperat forces per al triangular que els hi esperava després.

Ha sigut un triangular molt emocionant amb una tanda de penaltis que ha decidit la victòria d'un dels partits i alguns gols molt ben treballats des de la zona d'iniciació. Estem observant una millora important en la majoria de jugadors del campus i la cohesió de grup és molt bona.

Després ja hem deixat pas al petits per a que fessin els seus jocs/exercicis de futbol. Aquest s'ho passen bé fent qualsevol exercici i no paren de riure i fer el trapella!

 

Esperem que demà vingueu a tope!!