Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dijous

27.06.2013 14:53
Ja hem passat l'equador de la setmana i la condició física no és la del primer dia per això escalfem molt bé abans de posar-nos a entrenar. Fem K.O's, entrades i sobretot estirem per a no tenir cap lesió!
 
 
Els grans avui s'han dedicat a practicar la tècnica de bot i acabar de perfilar el bloc directe, ja que la diferencia entre un bon bloc i un mal bloc és una falta personal i això mai és interessant per a un jugador.
 
Després d'esmorzar hem practicat la entrada a cistella sense bot, és a dir, en carrera. No ha sortit malament però s'han de polir alguns aspectes, com possibles passos i dificultats individuals de cada jugadora.
 
 
Avui els petits han tingut un dia molt intens però realment han aprés moltíssim. 
Han jugat a l'aranya i als 10 passes per aprendre a driblar i desmarcar-se, el Marc ha aprofitat aquestes dinàmiques per observar el nivell dels jugadors. Després han fet una competició de tir que ha estat molt ajustada!
 
Quan han acabat d'esmorzar han fet un circuit que englobava tot el que havien practicat durant la primera meitat de matí, quants cons que hi havia!! Tot hi això els jugadors no han tingut problemes per entendre el seu funcionament i ràpidament han començat a millorar en molts aspectes.