Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dijous

27.06.2013 14:24

La setmana ja esta apunt d'acabar-se i és el moment de començar a practicar totes les nocions bàsiques que hem ensenyat en conjunt, és a dir, avui hem practicat el control de pilota i el xut però tot junt en un mateix exercici.

També hem perfeccionat el xut dirigit definint les diferents formes de xutar la pilota i com hem de posicionar el cos si volem xutar al pal llarg, al curt o al centre de la porteria. No ús podeu imaginar alguns del xuts que han fet durant el matí, eren de professionals quasi, per l'escaire, enganxada al pal, travesser i cap dintre, etc.!!

 

Abans d'esmorzar els diferents grups han fet una xerrada tàctica sobre les posicions dels jugadors sobre el camp i quins moviments de certs jugadors afavoreixen l'atac o la defensa de l'equip. Hem fet servir exemples molt clars, per exemple la forma en que te d'atacar el Barça i/o la defensa típica italiana, etc. Els nens s'han mostrat molt interessats i crec que han aprés una bona lliçó per al futur. 

Demà seguirem treballant la part del xut que no hem pogut treballar avui, la "bolea" i el xut frontal.

 

Ja m'han arribat els primers resultats de la lligueta que juguen tots els grups (barrejats entre ells) :

 

- Los leones de KP: 3p

- Boca Junior: 6p

- Bayer München: 3p

 

Boca Junior lidera la competició però encara queden alguns partits per a disputar i la diferencia és d'una sola victòria, ús mantindrem informats!!