Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Dijous 17

17.07.2014 13:40

Comencem un nou dia al campus de futbol!

Avui dijous els més petits han començat el matí escalfant amb el joc dels colors i amb el joc de la cadena partida. Després s'han canviat i han anat cap a la piscina i després a esmorzar. Quan han tornat, han fet exercicis d'1 contra 1 i han treballat el control orientat i el control de la pilota com a concepte tècnic. Per últim, han fet un partidet final entre ells.

Pel que fa al grup dels mitjans, avui dijous han començat a escalfar amb el joc de la cadena llarga i el joc dels colors amb variants. També han jugat al mocador. Com a concepte tècnic, avui han treballat la deficinió amb un 1 contra 0+1. Després han anat a la piscina i esmorzat i a la tornada han fet un partidet final per acabar el matí.

Avui dijous al grup dels més grans han fet un circuit tècnic per tal de treballar la conducció, la finalització de jugada pel centre i el xut a porteria. També han fet un joc de posicions, on han treballat i millorat la sortida de pilota. Per acabar, han fet la lligueta de cada dia i han anat a la piscina.