Gestió Esportiva i Esdeveniments

Jou-esport, S.L.

Passeig Immaculada Concepció, 28
CAPELLADES
08786
HORARI D'OFICINA ; 9:00-13:00H
+34.674.968.276
jouesports@gmail.com

Carta d'agraïment

05.08.2013 17:50

Benvolguts/és famílies. Aquest comunicat ens serveix per donar per finalitzades les activitats d'estiu per als infants a la Vila de Capellades com a segon any consecutiu.

En primer lloc volem agrair la col·laboració a totes les entitats del poble i persones que han fet possibles totes les nostres activitats, començant per l'Ajuntament, Abric Romaní, C.F Capellades, Hoquei Club Capellades, Tallers J.Margarit, U.E Capellades, Radio Capellades i els Dimonis de Capellades, aquests últims va ser molt especial la seva col·laboració i emotiva, ja que aquest any celebren el seu 30è aniversari, aprofitem l'ocasió per felicitar públicament aquest grup de persones que fan possibles que gaudim tot el poble d'un gran correfoc durant la festa major de Capellades.

També donar les gràcies a totes les famílies per dipositar confiança en les nostres activitats, després de l'èxit del primer any. En aquest estiu s'ha de dir que hem augmentat el nº de participants arribant vora els 200, la veritat és que estem molt contents, tenint en compte també els temps que corren...

Esperem que aquest any a tots els vostres fills/es els hi hagin agradat encara més totes les activitats realitzades, aquest era un dels principals objectius, la diversió i l'aprenentatge són eines de treball fonamentals per a nosaltres.

Per finalitzar, esperem que passeu un bon estiu totes les famílies i unes bones vacances.

Nosaltres ens acomiadem i esperem que l'any que bé tinguem l'ocasió de poder tornar a ser amb vosaltres, almenys és la nostra intenció.

Moltes Gràcies.

JOU-ESPORT.